Familie Huyghelier 63
Millie 43

Ijsbrekers. Afleidingsmanoeuvres. Schaterlachcommando’s: ik heb een fikse voorraad, en ik ben niet zuinig.

Een fotoshoot gebeurt vaak wanneer er iets te vieren valt. Bij kerst draait het allemaal rond liefde, familie en vriendschap. Het mooiste dat je kan vieren. En goed nieuws, 19 november kan je dit vieren bij ons in een unieke setting. Het mooiste kerstdecor of gewoon lekker in de bossen. 

Ik neem jullie mee op een klein en kort avontuur die gonst van de liefde. Want daar doe ik het voor: om getuige te zijn van geluk en dankbaarheid. En om daar dan een prachtige schep bovenop te doen met mijn beelden.

Je lief, die zichzelf niet fotogeniek vindt maar jullie liefde wel van de daken wil schreeuwen. Je gezinsleden, onvoorspelbaar maar ook zo heerlijk zichzelf. Je vriendengroep, met steken onder tafel en knuffels om het goed te maken. Je huisdieren, lekker spelen tussen de kerstbomen. Kom je alleen om je business extra in beeld te brengen ook helemaal oké! Ik kan niet wachten om met jullie aan de slag te gaan. 


What to expect? More than a shoot!

Samen met de enorm getalenteerde mensen van Ferm gaan we een unieke setting creëren om de mooiste kerstkaarten te maken of we geven je ook de mogelijkheid om mooie tijdloze beelden te creëren in het bos. 

We gaan fotograferen op een extreem unieke locatie in Stekene. Wij noemen het met de familie 'De Boshut'. Een prachtige locatie midden in het bos en een huisje die precies lijkt op een kabouterhuis waar de magie tot leven komt. En met een beetje extra kerstinkleding ontstaat er vuurwerk. We hoeven dus geen schrik te hebben voor het slechte weer in België want het is helemaal overdekt. 

Wij kunnen jullie beloven dat het meer wordt dan enkel een shoot. Je kan er een uitstap van maken of een originele date. Jullie worden warm ontvangen en krijgen de kans om nadien nog eventjes na te praten bij een heerlijk vuurtje met de nodige zoetigheden. 

Dus wat houdt jullie nog tegen? 

PS: bij het reserveren ga naar categorie mini sessies en vervolgens naar maand november, kies het uur en betaal het voorschot. AND IT'S YOURS!! 

What to expect? More than a shoot!
Familie schaubroeck 26

De collecties

Je betaalt 150 voorschot en hierna kan je kiezen voor drie pakketten. Hieronder vind je meer info over de verschillende pakketten. 

De ontdekker: 100 euro 

7 digitale beelden en 15 euro printkrediet 

De genieter: 200 euro 

15 digitale beelden en 30 euro printkrediet

De fijnproever: 300 euro 

ALLE digitale beelden, de slideshow en 75 euro printkrediet 

De ideale ijsbreker voor vrolijke foto’s: 1-2-3 fotomodel!

Shoot in een unieke (kerst)setting

kerst/winter sessies vanaf 250 euro

Andere shoots

Voor altijd Lees meer Vol van jullie Lees meer Zalig zelfstandig Lees meer