foto Liesje Brockley Photography foto door Liesje Brockley Photography

​​Studio Germaine, dat ben ik, Irene:

Fotograaf van levensgenieters.

Ik ben zo vol van enthousiasme, dat ik ervan ga stuiteren. Enthousiast over het vertrouwen dat je me geeft. Met je verhaal, je passie en meer dan genoeg tijd maak ik beelden die je zién en verrassen.

In een vorig leven was ik opvoeder; in het huidige strooi ik kwistig met ijsbrekers, schaterlachcommando’s en een overvloed aan geduld. Want zuinigheid heeft nog nooit iemand ontroerd.

Ik wil je tonen hoe een babyhoofdje ruikt. Hoe een first look knettert. Hoe een schaterlach klinkt. Hoe een ondernemersdroom voelt. Ik maak beelden die er boenk op zitten. Voor minder dan kippenvel ga ik niet.

Hanne Pieter en Giselle 10

Q&A

Van welke zotte shoot droom je?

Wel, tijdens Adeles volgende huwelijk zijn we van plan even weg te glippen voor een love shoot in de Grand Canyon. Haar zoontje mag mee, en van al dat rollen in het stof wordt haar kleed heerlijk vuil. Kijk ik naar uit!

Welke details zal je altijd fotograferen?

Handen: ze kunnen beschaamd of trots zijn, liefhebben of gesticuleren. Het zijn de sterren van de close-up.

Hoe klonk het mooiste compliment over je foto's?

“Ik heb mij echt geamuseerd, en ik sta normaal écht niet graag op foto’s. Je hebt een plekje in ons hart. De preview maakt ons zot nieuwsgierig naar het resultaat!”

Als mensen een leuke ervaring hadden tijdens de shoot, zijn ze extra hyped voor het resultaat. Dat is zalig.

Wat neem je mee uit je job als opvoeder?

Ik laat kinderen graag mee beslissen en zij worden graag betrokken. Ik neem hen even apart, zodat de ouders op hun gemak zijn. We kruipen onder een deken als superman of beramen een kriebelaanval. Dat ik zelf een groot kind ben, helpt allicht ook.

Voor wiens lens stond je zelf al?

Elke Van den Ende fotografeerde ons in een koppelshoot (bleek een verlovingsshoot te zijn <3). Bij Marie Hendrickx deed ik een self love shoot. Liesje Brockley deed mijn business shoot en Audrey Naessens onze familieshoot. What can I say, ik vind fotoshoots fantastisch, achter én voor de camera.

Wat vind je het leukst aan fotograaf zijn?

Alles eigenlijk. De creativiteit die stroomt op het moment zelf, het plezier van de shoot opnieuw voelen tijdens het editen, en het ongeduldig wachten op reactie nadat ik de foto’s doorstuurde. Maar niet te lang, he. Stuur. Je fotograaf. Een. Reactie. (Anders sterven wij langzaam van de stress.)

Twins 101
Peckies 25

Liever eens in het echt kennis maken?

Ben je een levensgenieter met een bijzondere periode voor de boeg? Mogen mijn beelden jouw herinneringen worden?

Dan beloof ik je graag een warme sessie, met tijd voor vertedering en verrassing.

contacteer mij