01
communie foto

1. Let's connect

Misschien ben je na het lezen van deze brochure vastbesloten om met mij samen te werken. Dan check je mijn agenda en boek je een shoot in. Hierbij wordt het voorschot van de shoot betaald en het contract ondertekend. Hierna ligt je shot officieel vast. 

02
huwelijksfotografie hand in hand man en vrouw

Stap 2: de fotoshoot

Ik fotografeer in mijn studio, bij jullie thuis of op verplaatsing. Voor mijn verplaatsing reken ik een kilometervergoeding.

03
Delphine Laetitia en Natascha 64

Stap 3: de beelden

Het resultaat van de fotoshoot krijg je in een overzicht en slideshow op Pictime te zien. Je kiest en betaalt één van mijn collecties, en kan zo het gewenste aantal digitale beelden downloaden.

04
Julia 4

Stap 4: fotoprints of albums

Als je dat wenst, kan je op Pictime kwalitatieve afdrukken en albums bestellen en betalen. In elk van mijn collecties zit alvast een stuk printbudget inbegrepen. Hier is geen haast bij: de beelden blijven voor altijd beschikbaar op Pictime.

Een paar veelgestelde vragen

Hoe lang op voorhand boek ik best een shoot?

Voor een huwelijk raad ik aan om een jaar op voorhand contact op te nemen.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat je kan boeken via de link in mijn huwelijksbrochure. Oei, is de tijd voorbij gevlogen en vindt je huwelijk al binnen enkele maanden plaats?

Stuur me gerust je vraag: wie weet is jullie dag nog vrij in mijn agenda. Andere shoots (vol van jullie, negen maanden en zalig zelfstandig) boek je best zo’n zes weken op voorhand. Dat geeft ons de tijd om alle agenda’s af te stemmen en een goede locatie te zoeken. De reservatielink vind je hier op de website, bij elk type shoot.

Iemand van het gezelschap poseert niet graag. Wat nu?

Goed om te weten, ik hou wel van een uitdaging!

Wie gefotografeerd wordt, wil ik bovenal een plezante ervaring schenken. Of het resultaat ook nog eens geslaagd is, daar zorg ik wel voor. Wat kan helpen, is om de shoot (waar mogelijk) op vertrouwd terrein te laten doorgaan. De plek waar jullie elkaar ontmoetten, het favoriete parkje van je kinderen, de zetel waar je baby de baas is. Ik bouw mijn shoot bovendien rustig op: ik begin ver weg en kom stap voor stap dichter. Verwacht dus zéker geen koude douche van overdreven poseringen. In tegendeel, het zou zelfs plezant kunnen worden, wuk peisdje?

Mijn kinderen zijn ... nogal onvoorspelbaar. Hoe gaan we daarmee om?

Helemaal niet erg! Ik fotografeer ze graag in hun eigenheid: ik geniet ervan om te experimenteren en de code te kraken. Dat is dan misschien mét tutje of fluoknuffel, en dat is prima. Trouwens, na een paar minuten is het tutje zorgvuldig verstopt (en ben ik de zoeker), met die knuffel op mijn hoofd.

Waar gaat een shoot best door?

Daar kan ik duidelijk over zijn: mijn shoots kunnen overal plaatsvinden. Ik ken intussen heel wat fotogenieke plekken, en een avontuurlijke shoot doet mijn creativiteit stromen. Maar evengoed kom jouw vertrouwde terrein binnen. En voor wie liever niet te veel aan het toeval overlaat, staat mijn compacte studio in Zwevegem ter beschikking.

Wat bij slecht weer?

Een zinderend golden hour is fantastisch, maar geen garantie in dit land. Waar je wel op kan vertrouwen, is dat ik als fotograaf alles uit de kast haal om tijdens ‘bwa’-weer toch ‘wow-foto’s te maken. Wanneer je dus twijfelt om een shoot uit te stellen omwille van het weer, vertrouw dan op mijn oordeel. En als beide partijen akkoord zijn om de shoot uit te stellen, gebeurt dat naar een datum binnen de drie maanden.

Wat is eigenlijk het zotste wat je zelf ooit gedaan hebt, Irene?

Op reis in Indonesië besliste ik impulsief om die gedroomde mini-tattoo dan en daar te laten zetten, met de hand, op mijn rug en véél groter dan gepland. Ik gaf drie keer over en viel tien keer flauw tijdens het proces. Zero regrets, nog altijd zot content mee!

Let's meet!

Ben je een levensgenieter met een bijzondere periode voor de boeg? Mogen mijn beelden jouw herinneringen worden?

Dan beloof ik je graag een warme sessie, met tijd voor vertedering en verrassing.

Contacteer mij