Reserveer hier

Boek je mini sessie hier

Familie Romme studiogermaine 45

Ijsbrekers. Afleidingsmanoeuvres. Schaterlachcommando’s: ik heb een fikse voorraad, en ik ben niet zuinig.

Een fotoshoot gebeurt vaak wanneer er iets te vieren valt. En nu vieren we je dochter of zoon! Een belangrijke mijlpaal in het leven van je (al dan niet zo kleine) spruit! 

Doet jou zoon of dochter dit jaar zijn communie, lentefeest of groeifeest? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Want we willen deze mijlpaal (hoe groot of klein) toch zeker voor altijd kunnen herinneren en de klasgenoten toch een uniek kaartje cadeau kunnen geven. Mijn kaartjes van vroeger heb ik namelijk nog allemaal in een doos op zolder staan. Want als ik een nostalgische bui ben is het toch zo leuk om nog eens terug te gaan naar die mooie onbezonnen tijd. 

Naast mini sessies voor de feestvarkens kan je ook bij mij terecht voor een zalige sessie met je gezin, met je huisdier, met je broers en zussen, met je vriendinnen, je zwangere buik of gewoon voor jezelf! 

Kan jij ook niet wachten? Boek hier

Juliette 43

Hoi Irene, ik ging je vanavond nog sturen. We zijn stuur tevreden met de foto's. Echt met tranen in de ogen bekeken, zo mooi! M staat erop zoals ze is, echt fantastisch werk van jou!

What to expect? More than a shoot!

Ik ben een fotograaf die houdt van het spontane, het enthousiaste en het speelse. Bij jouw kind is dit er in overvloed en ik ben er om dit op beeld vast te leggen. Ik hou van het traditionele maar met een serieuze kwinkslag. We gaan voor de mooiste en spontane portretten. Ik zorg ervoor dat de tegenpruttelaar ontdooit en dat ze uiteindelijk niet meer weg willen. We leggen hun favoriete liedje op, we gaan lekker dansen en springen. JA! 

Ik ga voor niets minder dan kippenvel bij het zien van de beelden! 

Als je na het lezen van deze pagina besloten hebt om met mij samen te werken dan gaan we als volgt aan de slag. Je klinkt hieronder op reserveer nu, je boekt een tijdsslot in en je ontvangt het contract en de factuur van mij. 

Deze wordt bevestigd door een mailtje van mij (vol enthousiasme natuurlijk). Een week voor de shoot bezorg ik je een vragenlijst zodat ik me volop kan inleven in jullie wensen en vragen. 

What to expect? More than a shoot!
Schermafbeelding 2024 01 24 om 18 15 51

Het resultaat

Ongeveer 1-2 weken na de fotosessie mag je het resultaat verwachten. De beelden worden als slideshow gepresenteerd op het kwalitatieve platform Pic-Time. Je kiest een van mij collecties en kan de beelden downloaden in hoge kwaliteit. Prints en albums bestellen loopt ook via dit platform. 

De ontdekker: 150 euro 

7 digitale beelden, 15 euro printkrediet en een klein harmonica album 

De genieter: 225 euro 

15 digitale beelden en 30 euro printkrediet en een klein harmonica album

De fijnproever: 300 euro 

ALLE digitale beelden, de slideshow en 75 euro printkrediet en een klein harmonica album  

Moeder en dochters Studio Germaine 19

De ideale ijsbreker voor vrolijke foto’s: 1-2-3 fotomodel!

Shoot aan zee!

Mini sessies aan zee! vanaf 295 euro

Andere shoots

Voor altijd Lees meer Vol van jullie Lees meer Zalig zelfstandig Lees meer